EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CLUJ – PSD fură startul campaniei pentru alegerile europarlamentare

De News Cluj
In Politic
27 martie 2014
0 Comentarii

psd-fura-startul-campaniei-pentru-alegerile-europarlamentare-cum-se-lauda-guvernul-ponta-cu-kilometri-de-autostrada-inaugura-i-108745Deşi alegerile europarlamentare vor avea loc de abia pe 25 mai, iar campania va începe cu o lună înainte, PSD deja a furat startul. Astfel că la intrarea în municipiul Cluj-Napoca deja se găsesc panouri publicitare în ceea ce priveşte campania electorală pentru europarlamentare.

„Guvernul Ponta a inaugurat 280 km de autostradă, 153 km în Transilvania!” este inscripţionat pe un panou instalat chiar la intrarea în Cluj-Napoca, venind dinspre Turda. Mesajul care promovează realizările Executivului este însoţit de sigla PSD.

Reprezentanţii PSD neagă însă că ar fi început mai devreme campania electorală pentru europarlamentare.

„Este o campanie de informare asupra investițiilor guvernului Ponta în zona Transilvaniei și nu are nicio legătură cu campania electorală propriu-zisă, care va începe cu o luna înainte de alegeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra.

Conform jurnaliștilor de la cotidianul.ro, panourile instalate la intrarea în Cluj-Napoca, generoase în dimensiuni şi pe care tronează sigla PSD, au fost plătite din fonduri guvernamentale.
sursa: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org