EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Clujul găzduieşte cea mai mare expoziție de fluturi tropicali din România

De NewsCluj.ro
In Actual
27 aprilie 2015
0 Comentarii

expo-fluturi

Anul acesta Cluj-Napoca va avea parte de cea mai colorată primăvară. În perioada 1 mai – 30 iunie, Performed Events vă invită la Polus Center, în incinta florăriei Flower Time, pentru a lua parte la cea mai mare expoziție de fluturi tropicali din România.

Cea mai inedită expoziție de fluturi tropicali, va aduce împreună peste  250 de fluturi ce provin din Africa, America de Sud şi sudul Asiei, precum și câteva specii europene.

Toate privirile vor fi acaparate de mixul de culoare al fluturilor, ce vor zbura liberi, pentru a oferi șansa de a fi observaţi cât mai bine în toată splendoarea lor naturală. Mai mult, în fiecare săptămână, noi specii de fluturi vor fi aduse, astfel încât, vizitatorii vor putea admira toate cele 25 de specii pe parcusul celor două luni de expoziție.

Expoziția va fi deschisă de luni până duminică între orele 10:00 – 20:00, iar preţul biletului întreg va fi de 10 lei. Preşcolarii, elevii şi studenţii vor plăti doar 7 lei.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Rotaract Club Cluj-Napoca, Progressive Youth, Ciorchin, FlowerTime şi Casa de Cultură a Studenților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org