EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Coma in Flying Circus

De
In Cultură
23 octombrie 2014
0 Comentarii

1497498_925915324104847_7124553576494922971_nNe face placere sa fim din nou printre cei care va aduc la cunostinta cele mai frumoase evenimente ce se intampla in Cluj-Napoca; si nu sunt putine acestea. Astfel, pe data de 25 Octombrie trebuie sa ii vedeti pe baietii de la Coma in Flying Circus. Alaturi de ei se afla formatia din Grecia: Above Us The Waves si din Sibiu: I’m The Trip. Concertul va incepe la ora 21:00 fix asa cum anunta si organizatorii evenimentului, asa ca nu ne ramane decat sa va lasam sa va convingeti singuri de acest eveniment.

powered by Andreea Popescu#DISPERSIE.ro

Coma este una dintre cele mai cunoscute formatii autohtone care nu mai trebuie sa va fie straina, iar fiecare aparitie a sa nu face decat sa confirme calitatea muzicii lor. Si de aceasta data suntem convinsi de acestea.

I’M THE TRIP s-a format in mai 2012 din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ a carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Ii asteptam cu bratele deschise.

ABOVE US THE WAVES este o trupa din Kavala, Grecia, care are elemente mult mai puternice, spre un hardcore fara sa uite de partea melodica, a muzicii. Credem ca se preteaza cu stilul pieselor mai dure a celor de la Coma, asa ca nu va ramane decat sa va convingeti.

Nu uitati! Sambata, 25 Octombrie in Flying Circus, incepand cu ora 21:00 fix puteti lua parte la acest eveniment exceptional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org