EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Comerțul ilicit e în floare: Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de polițiști!

De NewsCluj.ro
In News
10 septembrie 2014
0 Comentarii

legume-fructe-confiscate

Peste 800 de kilograme de legume şi fructe, în valoare de circa 1.000 lei,  au fost confiscate de poliţişti în urma unei acţiuni organizate pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor de comerţ ilicit.

La data de 8 septembrie a.c., poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Cluj au efectuat un control de specialitate la o societate care are ca principal obiect de activitate comerţul cu legume şi fructe în sistem en gros.

La sediul social al societăţii din Cluj-Napoca, poliţiştii au constatat faptul că reprezentantul acesteia comercializa legume şi fructe, fără documente justificative de provenienţă.

Reprezentantul societăţii  a fost sancţionat contravenţional de poliţişti conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Cele 820 de kilograme de legume şi fructe comercializate fără acte de provenienţă, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, au fost confiscate şi predate unei unităţi de profil în vederea valorificării.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru combaterea faptelor de comerţ ilicit, precum şi a altor fapte conexe acestora, de natură a afecta climatul economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org