EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CONCURS: “Mândria Clujului”! Astăzi o puteţi vedea pe Nagy Ştefania

De News Cluj
In Sex
20 mai 2014
3 Comentarii

Nagy-Stefania - NewsCluj.roNagy Ştefania este concurenta pentru astăzi! Începând cu data de 26.05.2014 puteţi începe să votaţi cele 7 concurente ale săptămânii. Până atunci, câte una va fi prezentată pe zi.

Astfel, concurentele din prezentarea pe săptămâna aceasta vor putea fi votate săptămâna următoare.

Dacă la finalul săptămânii de vot concurenta va aduna cele mai multe voturi din partea dumneavoastră va fi desemnată “Clujeanca Săptămânii” şi va primi cadou un parfum de la Bargello Perfumes Cluj-Napoca, dar şi o diplomă.

Titlul de “Clujeancă Săptămânii” califică concurenta în finala competiţiei pentru “Mândria Clujului”, unde are şansa de a câştiga o excursie pentru două persoane, dar şi alte premii.

„Bună,numele meu este Nagy Ştefania şi am studiat liceul de coregrafie”OCTAVIAN STROIA” din Cluj-Napoca. Am vârsta de 31 ani,iar de câţiva ani dansez pe vase de croazieră deoarece în ţara noastră arta nu e apreciată cum ar trebui. Aici, pe lângă că dansez, ceea ce e plăcerea vieţii mele, am şi ocazia de a cunoaşte lumea şi oameni deosebiţi. Am un caracacter puternic ,sunt o optimistă şi îmi place să îmi duc visele la bun sfârşit. Îmi iubesc prietenii şi famia, cel mai frumos lucru când mă întorc acasă sunt ei”, ne-a scris Nagy Ştefania pe e-mail.

Pe Ştefania o puteţi vota începând cu 26 mai 2014, când vor fi afişate toate cele 7 concurente ale săptămânii ce vor fi prezentate până duminică.

Dacă şi tu vrei să fii “Mândria Clujului”, trimite-ne trei fotografii cu tine, în orice ipostază şi întri în cursa săptămânală pentru “Clujeancă Săptămânii”, iar dacă eşti votată, poţi ajunge în finala “Mândria Clujului. Aşteptăm pozele tale împreună cu o descriere pe adresa de e-mail [email protected]

Vrei să participi ? Click AICI !

Nagy Stefania - NewsCluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org