EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

CONCURS: “Mândria Clujului”! Astăzi puteţi să o vedeţi pe balerina Daniela Bogoi

De News Cluj
In News
8 mai 2014
0 Comentarii

Daniela BogoiDaniela Bogoi este concurenta pentru astăzi! Începând cu data de 12.05.2014 puteţi începe să votaţi cele 7 concurente ale săptămânii. Până atunci, câte una va fi prezentată pe zi.

Astfel, concurentele din prezentarea pe săptămâna aceasta vor putea fi votate săptămâna următoare.

Dacă la finalul săptămânii de vot concurenta va aduna cele mai multe voturi din partea dumneavoastră va fi desemnată “Clujeanca Săptămânii” şi va primi cadou un parfum de la Bargello Perfumes Cluj-Napoca, dar şi o diplomă. Titlul de “Clujeancă Săptămânii” califică concurenta în finala competiţiei pentru “Mândria Clujului”, unde are şansa de a câştiga o excursie pentru două persoane, dar şi alte premii.

Daniela Bogoi are 21 de ani, a absolvit Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj Napoca, iar acum este studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, secţia Artele spectacolului muzical. Daniela Bogoi locuieşte în cartierul Mănăştur. 

De profesie, Daniela este balerină profesionistă şi e destul de modestă. Preferă să se lase descrisă. „Îmi este greu să mă uit la mine şi să mă caracterizez. De aceea las această „sarcina” pentru alţii! „,ne-a scris Daniela în e-mailul trimis redacţiei.

„Nu ştiu să vă spun unde m-aş vedea peste 4-5 ani deoarece îmi place să cred că trăiesc în prezent şi profit la maxim, dar să fim serioşi cine mai face acest lucru? Însă voi face un „compromis” şi voi spune că mă văd făcând ceea ce îmi place, adică dansul, într-o lume în care dansul şi cultură contează”, mai spune Daniela.

Pe Daniela o puteţi vota începând cu 12 mai 2014, când vor fi afişate toate cele 7 concurente ale săptămânii ce vor fi prezentate până duminică.

Dacă şi tu vrei să fii “Mândria Clujului”, trimite-ne trei fotografii cu tine, în orice ipostază şi întri în cursa săptămânală pentru “Clujeancă Săptămânii”, iar dacă eşti votată, poţi ajunge în finala “Mândria Clujului. Aşteptăm pozele tale împreună cu o descriere pe adresa de e-mail [email protected]

Vrei să participi ? Click AICI !

Daniela Bogoi - www.NewsCluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org