EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Concursul de TIR cu arcul în parcul I. Hațieganu

De
In Sport
28 septembrie 2015
0 Comentarii

_DSC7686Clubul Sportiv Domeniul Arcașilor Cluj organizează un concurs de tir cu arcul în data de 17.10.2015 în sala de sport Gh. Roman ( Parcul I. Hațieganu). Acesta este primul concurs de tir cu arcul organizat în Cluj-Napoca în ultimii 15 ani.

Concursul de Tir cu arcul în Parcul I. Hațieganu.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Acesta este un concurs organizat în sala de sport Gh. Roman din Parcul I Hațieganu, având o distanță de tragere de 18m, iar câștigători sunt cei cu punctajul cât mai apropiat de maximul de 600 de puncte. Punctajul se va calcula pe baza țintelor de tip FITA 40 ( ținta standard olimpică recomandată de Federația internaționala, cu diametru de 40cm, punctaj între 1-10). Premierea este împărțită pe secțiuni de vârsta ( copii, juniori, adulți si seniori) și pe categoriile de arc ( arc olimpic, Longbow, arc compound, etc.)

Eveniment organizat de Clubul Sportiv Domeniul Arcașilor Cluj

Clubul Sportiv Domeniul Arcașilor Cluj este o structură sportivă nou înființată care are ca și scop promovarea sportului de tir cu arcul și ajută persoanele care practică acest sport să o poată face într-un mediu organizat și care îndeplinește toate normele de siguranța implementate de Federația Internaționala și Națională de Tir cu Arcul. Clubul nostru colaborează îndeaproape și cu un magazin de specialitate, care este primul de magazin de echipamente de tir cu arcul cu prezentare din Cluj-Napoca.

Persoana de contact
Botos Horia Mircea – președinte CS Domeniul Arcașilor Cluj
0748.687.137
[email protected]
www.domeniularcasilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org