EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Congresul de Medicină Dentară Transilvania

De
In Social
7 octombrie 2015
1 Comentariu

afis-cu-lilieci-siteCongresul de Medicină Dentară Transilvania vă aşteptă şi în această „toamnă nebun de frumoasă” la Cluj. Evenimentul nostru, al medicilor stomatologi, desfăşurat în inima Transilvaniei are o temă generoasă şi actuală: Tehnologii inovative în stomatologia românească. În acest an Clujul este Capitală europeană a tineretului şi tineretul a fost mereu promotorul progresului.

Aşadar, tema congresului este o invitaţie şi o provocare pentru toţi cei care ne confruntăm în practica medicală de zi cu zi cu dihotomia „alegem noul sau păstrăm tradiţia”. Şi în acest an, lucrările elaborate şi provenite din mediul privat sunt o dovadă a excelenţei profesionale a medicilor stomatologi din Transilvania, dar nu numai de aici. Invitaţi din ţară şi din străinătate vor susţine prelegeri cu teme în contextul evenimentului şi în acord cu interesul participanţilor. O secţiune de ortognato-chirurgie aduce un plus de atractivitate şi de vizibilitate internaţională. Sunt oferite pe durata congresului work-shopuri şi mese rotunde cu teme căutate de medici.

O abordare nouă a evenimentului este de remarcat si din punct de vedere organizatoric. Locaţia congresului este una nouă şi oferă condiţii tehnice, de infrastructură şi de confort deosebite.

Congresul de Medicină Dentară Transilvania este şi în acest an evenimentul care ne acordă un cadru ideal de socializare, este presărat cu surprize plăcute şi oferă ocazia unor întâlniri altfel greu de realizat.

Programul celor patru workshopuri, a simpozionului de chirurgie ortognatică și alte prezentări care se vor desfășura în perioada 8-10 octombrie, poate fi consultat accesând acest link:http://emc.cmdcluj.ro/#schedule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org