EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Corina Chiriac DEZVĂLUIE: „Am trecut printr-o DEPRESIE PUTERNICĂ şi am făcut BULIMIE”

De News Cluj
In Vedete
30 mai 2014
0 Comentarii

corina-chiriacCorina Chiriac s-a destăinuit de curând în privinţa vieţii personale şi a recunoscut că a trecut printr-o depresie, care i-a dăunat din mai multe puncte de vedere, potrivit Libertatea.

Se pare că depresia i-a provocat bulimie şi astfel s-a îngrăşat nu mai puţin de 35 de kilograme în doi ani. „Am trecut printr-o depresie puternică şi am făcut o formă de bulimie. Eu la depresii, mănânc. Nu plâng, nu ţip, nu fac nimic. Mănânc”, a declarat Corina Chiriac, la Antena Stars.

Artista a povestit şi cum a reuşit să scape de kilogramele pe care le acumulase. „Am mers la o nutriţionistă, am făcut analize… Am slăbit cu gimnastică, mers pe jos şi regim. În câţiva ani m-am îngrăşat şi în doi ani am dat jos kilogramele în plus. Mă simţeam foarte rău, mă dureau picioarele, îmi era foarte greu. Cât am ţinut regim mâncam proteine cu salată, brânză de vaci, apă, iar după câteva luni, fructe lemnoase: mere, pere, căpşuni, ananas”, a mai spus artista, care nu mai ţine acum dieta, însă are grijă să mănânce câte puţin din toate fără însă să facă excese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org