EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Culisele mutării lui U Cluj la Bucureşti

De News Cluj
In News
8 iulie 2014
0 Comentarii

U ClujS-a plictisit Florian Walter de clubul Universitatea şi de oraşul Cluj? Vrea să mute echipa în alt oraş? De ce doreşte să schimbe sediul şi numele societăţii care administrează clubul, renunţând la particula „Cluj”? Sunt câteva întrebări legitime pe care le-au ridicat suporterii, îngrijoraţi de soarta „Şepcilor roşii”.

„Bomba” a fost detonată de Gheorghe Chivorchian, vicepreşedintele FRF, care a dezvăluit, mirat, joi seara. la sport.ro, faptul că reprezentanţii Universităţii Cluj au depus la Federaţia Română de Fotbal o cerere pentru schimbarea sediului social şi a numelui societăţii .

Graba cu care Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului aflat în insolvenţă, a demarat procedura de mutare a sediului social în Bucureşti, dar şi de schimbare a numelui societăţii care administrează clubul, pare inexplicabilă la prima vedere.

Cum s-au derulat lucrurile

Florian Walter, în calitatea de acţionar majoritar al clubului, cu 98,5497% din acţiuni, a obţinut deja, la Adunarea Extraordinară a Acţionarilor din 23 iunie 2014, „mutarea” sediului social în capitală. Mai exact, sediul social de pe Aleea Detunata (Cluj), unde clubul a fost înregistrat în ultimii doi ani, a devenit doar punct de lucru, în timp ce un altul din capitală, s-a transformat brusc în sediu social.

Primăria Cluj, care este acţionar minoritar în club cu circa 0,5%, s-a opus inutil schimbării sediului social, fiind nevoită să constate majoritatea zdrobitoare a lui Walter. Odată obţinut acest lucru, şefii lui U Cluj le-au cerut celor de la FRF să ia act de schimbările de la club.

Între timp a fost calculat şi pasul al doilea. Marieta Anastasescu a trimis deja un convocator pentru o noua AGA extraordinară, programată la începutul lunii august, care va cuprinde pe ordinea de zi şi modificarea numelui societăţii! Cu alte cuvinte, se va lua act de faptul că Fotbal Club Universitatea Cluj SA va deveni FC Universitatea SA. Fără particula „Cluj” în denumire.

La solicitarea StirideSport.ro, administratorului judiciar şi-a motivat deciziile acestui demers … citeste  mai departe pe stiridesport.ro.

solicitare-stiridesport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org