EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Dan Constantin, redactorul-șef de la Jurnalul Național, susține că a fost agresat

De News Cluj
In Mass Media
16 iunie 2014
0 Comentarii

Dan ConstantinJurnalistul Dan Constantin, redactor-şef al Jurnalul Naţional, susține că a fost agresat sâmbătă seară, potrivit antena3.ro.

Acesta a explicat, în direct la Antena 3, ce s-a întâmplat:

“Eram în parcarea unui supermarket, descărcam cumpărături. Un tânăr a venit foarte agresiv la mine şi m-a întrebat: “Ce părere ai dacă te scuip în gură? Ştiu eu ce faceţi voi, te cunosc de la Antena”. Am încercat să îl potolesc şi eu şi soţia, soţia s-a speriat, a sunat la 112, a anunţat că suntem agresaţi de un tânăr, a venit poliţia, i-a luat datele omului”

“Lozincile propagandei cu care ne-am obişnuit, asta urla. Dar de aici până la agresiune fizică e un pas. Spunea că vrea să sune la altă televiziune, să vină o echipă de nu ştiu unde. Nu îl cunosc, e prima dată când l-am văzut. M-a surprins cu atitudinea sa foarte virulentă”, a declarat Dan Constantin în emisiunea Secvențial, realizată de Adrian Ursu.

Dan Constantin a explicat că tânărul nu a dorit să se eschiveze, ba din contră:

“Nu a avut niciun moment de ezitare, a vrut să rămână, a vrut să fie identificat, nu a lăsat niciun moment impresia că vrea să plece. A vrut să apară ca un om care şi-a îndeplinit misiunea. A dat toate informaţiile şi a recunoscut şi că este coleg cu un politician, nu înţeleg ca ce fapt.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org