EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

De ce trec fetele de la păpuşi la vibrator

De News Cluj
In Sex
28 martie 2014
0 Comentarii

sex-shopFolosirea jucăriilor sexuale nu mai este un subiect tabu pentru femeile de rând. Sexexperta Click! a explicat că vibratorul este un mijloc de a ajunge la orgasm şi printre doamnele care merg la piaţă şi gătesc, nu doar printre vedete.

Ioana Ionescu, sexexperta a dezvăluit motivele pentru care suntem tentaţi să trecem pragul sex shop-urilor la emisiunea Click!, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.30 la Prima Tv.

„De obicei, aceste jucării sexuale se folosesc în dormitor, acolo unde ai linişte, eşti relaxat, nu vii cu ele într-un loc public. Este bine că şi femeile care fac piaţa şi gătesc au început să vorbească deschis despre acest subiect, fără să le mai fie ruşine.

Jucăriile sunt folosite de cei care vor picanterii în pat. Când suntem mici ne jucăm, după caz, cu păpuşi sau cu maşinuţe. Când creştem, avem aceeaşi dorinţă de joacă, însă de altă natură.

Dacă ar fi să facem un top al jucăriilor sexuale în cazul bărbaţilor în fruntea listei este păpuşa gonflabilă, iar la femei este vibratorul. Biciul şi cătuşele sunt iarăşi accesorii des utilizate în dormitor”, a spus Ioana Ionescu la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org