EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Doi hoţi au furat mascota şi tobele suporterilor CFR Cluj

De News Cluj
In Social
31 mai 2014
0 Comentarii

mascota si tobe cfrPoliţişti din cadrul IPJ Cluj, au prins vineri, 30 mai 2014, doi bărbaţi în vârstă de 26, respectiv 29 de ani, din Cluj-Napoca, suspectaţi de furtul mascotei și a două tobe ce aparțin asociaţiei de suporteri a unei echipe de fotbal.

„În perioada 23.03.2014-11.04.2014, cei doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept în incinta unei baze sportive de pe strada Romulus Vuia din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras componente (două tobe) aparţinând asociaţiei de suporteri a unei echipe de fotbal. Mai mult, la data de 11 aprilie, aceştia s-ar fi deplasat din nou la acea locaţie şi ar fi sustras mascota reprezentativă a echipei respective. Bărbaţii au reuşit să pătrundă în incinta bazei sportive sub pretextul că sunt membri ai asociaţiei de suporteri”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Mascota, precum şi celelalte componente sustrase, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, au fost recuperate de către poliţişti.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt calificat” şi ,, înşelăciune”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org