EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Emil Boc comentează retragerea Elenei Băsescu de la europarlamentare 2014

De News Cluj
In Politic
28 martie 2014
0 Comentarii

Emil_BocFostul premier Emil Boc consideră că retragerea Elenei Băsescu de pe lista de europarlamentare a PMP este un gest de „responsabilitate politică“ şi spune că spera ca şi alte europarlamentare, cum sunt „doamnele Ponta sau Vălean“, să fi făcut un pas înapoi.

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă cum comentează retragerea Elenei Băsescu de pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European a Partidului Mişcarea Populară, Emil Boc a spus că a fost plăcut surprins de acest gest.

„Este un gest care m-a surprins plăcut, este unul de responsabilitate. În acelaşi timp, speram să fie urmat şi de alte doamne din PE, care ar fi putut face un pas înapoi. Mă refer la soţiile unor demnitari actuali ai statului român, cum sunt doamna Ponta (Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta – n.r.), doamna Vălean (Adina Vălean, soţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu – n.r.). Cred că era un lucru bun dacă făceau şi ele un asemenea gest. Este de apreciat gestul Elenei Băsescu, pentru că a lăsat să nu mai planeze niciun fel de suspiciune de niciun fel asupra prezenţei la un partid nou format. Este un gest de responsabilitatea politică în condiţiile în care nu avea nicio problemă să fie pe listă, pentru că toată lumea o dorea. Probabil ar fi tras în sus lista”, a spus Boc, citat de Mediafax.

Elena Băsescu a intrat în PMP, anunţa, luni, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea şi de fiica preşedintelui, care a anunţat că nu va candida la europarlamentare.
sursa:Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org