EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Emil Boc, „urecheat” de Aurelia Cristea, ministru pentru Dialog Social! Ce a făcut primarul

De News Cluj
In Politic
1 septembrie 2014
0 Comentarii

aurelia.cristeaConţinutul de mai jos aparţine în totalitate Partidului Social Democrat.

Primarul Emil Boc a ales, încă o dată, vineri, 29 august, calea ușoară a politicii, de data aceasta printr-un gest grobian, trântind ușa în nas unei femei, campioana mondială, ministrul Tineretului și Sportului, doamna Gabriela Szabo, a cărei prezență la șantierul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca a fost interzisă.

„În capitala Ardealului, domnule Emil Boc, clujenii niciodată nu au trântit ușa în nas vreunui turist, vizitator, cu atât mai mult unei câștigătoare a șapte titluri mondiale. Faptul că acest cetățean de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arată `respectul` acestuia pentru performanță și valori”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, doamna deputat Aurelia Cristea.

În următorii ani, proiectele comunității vizează deschiderea și mai mult a orașului în fața celor dornici să-l cunoască, bunul simț ardelenesc și ospitalitatea tradițională fiind două constante ale activității noastre zilnice.

Trântitul ușii în nas în fața unui campion mondial care a îmbogățit palmaresul României cu numeroase medalii la Jocurile Olimpice, campioana mondială la atletism și apoi față de un tânăr ministru, reprezentant al noii generații de politicieni fără carnete PCR nu este specifică orașului nostru.

„Cluj-Napoca nu trebuie să fie un teren minat de mici orgolii politice, în această situație niște scuze publice fiind binevenite, având în vedere că acest tip de comportament nu este reprezentativ pentru comunitatea noastră.

Regretăm că în tot acest timp Emil Boc a fost preocupat doar să-i călăuzească pașii electorali doamnei Udrea în județul Cluj și îi sugerăm edilului să învețe din modestia ardelenească a campioanei noastre, care chiar și în acest context, a ales să viziteze mai departe orașul, comunitatea clujeană pe care o prețuiește, fără vreo declarație publică referitoare la interzicerea accesului în șantierul Sălii Polivalente”, a mai declarat președintele PSD Cluj-Napoca, ministrul Aurelia Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org