EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Află totul despre Octavian Chiorean, motociclistul care s-a izbit violent de un stâlp la Podul Ira. „Are patru dosare penale!”

De
In News
12 aprilie 2014
1 Comentariu

Octavian Chiorean, motociclist ranit grav (2)Tânărul care vineri seara a lovit frontal cu motocicleta un stâlp de electricitate este un „prieten” al poliţiştilor de la rutieră. Octavian Chiorean de numai 23 de are patru dosare penale în cercetare pentru conducere fără permis pe drumurile publice, dar şi pentru că în urmă cu două luni acesta ar fi provocat un accident de circulaţie în cartierul clujean Mărăşti.

Tânărul teribilist nu doar că era inconştient însă sfida legea în fiecare zi. Deşi nu avea permis de conducere, tânărul avea atât motocicletă cât şi autoturism. Toată ziua se plimba prin oraş cu motocicleta şi maşina, fără ca poliţiştii să îl oprească în trafic.

Octavian mai cădea în plasa poliţiştilor de la rutieră numai atunci când provoca câte un accident de circulaţie, era oprit la un control de rutină sau încălcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Citeşte şi …VIDEO – A intrat cu MOTOCICLETA într-un stâlp pe care l-a rupt! Motociclistul Octavian Chiorean care este în STARE GRAVĂ nu avea PERMIS

Potrivit unor surse din rândul achetatorilor Octavian Chiorean are patru dosare în care este cercetat penal pentru diferite infracţiuni la legea circulaţiei.

„Octavian Chiorean este un cunoscut al nostru. Primul dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a poseda un permis de conducere valabil îl are de la 17 ani. În urmă cu aproximatv două luni a produs un accident de circulaţie pe strada Paris. Atunci el se afla cu prietena lui în maşină şi a intrat într-un Fiat care circula regulamentar”, a declarat pentru NewsCluj.ro o sursă din cadrul S.P.R. Cluj.

Citeşte şi …EXCLUSIV – Motociclistul implicat în accidentul de vineri seara este în stare CRITICĂ:”I-a ţâşnit creierul de la presiune”

După accidentul de vineri seara, Octavian Chiorean este internat în stare critică la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Medicii spun că  şansele lui de supravieţuire depind doar de un miracol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org