EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni, la Cluj Napoca, de o ambulanţă din Bistriţa

De News Cluj
In Actual
17 martie 2014
2 Comentarii

Un pieton se zbate între viaţă şi moarte după ce o ambulanţă de la Bistriţa l-a accidentat grav pe o trecere de pietoni din Cluj Napoca. Echipajul de pe ambulanţa bistriţeană tocmai se întorcea de la Oradea unde a lăsat un pacient. Persoana  accidentată se afla în traversarea străzii când a fost surprinsă şi accidentată grav. Poliţiştii vor să afle dacă autospecială era în misiune sau nu.

ambulanta_accidentAccidentul rutier a avut loc la ieşirea din Cluj Napoca, în zona Aeroportului. Potrivit martorilor, pietonul traversa regulamentar.

Bărbatul accidentat grav a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj Napoca. Potrivit medicilor acesta se află în stare critică.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Bistriţa Năsăud confirmă accidentul rutier şi nu îşi explică cum s-a întâmplat.

„Colegii mei erau în misiune şi se întorceau de la Bihor. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Au lăsat un pacient la Felix şi se întorceau spre Bistriţa. Se grăbeau probabil că  se schimbă tura şi să poată preda autospecială”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Muzsi Annabella, directorul Serviciului de Ambulanţă Bistriţa Năsăud

Poliţia efectuează verificări pentru a afla dacă ambulanţa avea motiv să se grăbească sau nu, atâta timp cât nu avea un pacient  şi nici nu se deplasa la un caz.

„Poliţia a fost sesizată la ora 15:20 despre un accident de circulatie produs pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca. Conform primelor verificări o autospecială ar fi accidentat o persoană în zona trecerii de pietoni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a identifica împrejurările în care s-a produs evenimentul. În urma impactului pietonul a fost grav ranit”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Citeste si …. Pieton accidentat de o ambulanta pe trecerea de pietoni, la Cluj Napoca. Afla unde s-a intamplat!

Vom reveni cu amanunte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org