EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Bărbatul SPULBERAT pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de o ambulanţă din Bistriţa, în STARE CRITICĂ !

De News Cluj
In Uncategorized
17 martie 2014
0 Comentarii

Bărbatul accidentat grav, luni după masă, pe o trecere de pietoni din Cluj Napoca, de o ambulanţă din Bistriţa, este în comă. Medicii spun că şansele lui de supravieţuire sunt minime. Leziunile suferite in momentul impactului cu ambulanţa au fost extrem de grave şi multiple. Bărbatul de aproximativ 40 de ani are multiple traumatisme şi hemoragii puternice. Medicii nu cunosc identitatea bărbatului implicat în accidentul rutier.

accident_pieton_accidentatUneori salvează vieţi, alteori, se pare, iau vieţi. Aşa s-a întâmplat şi cu un bărbatul din Cluj Napoca, lovit de ambulanţa din Bistriţa.

Bărbatul în calitate de pieton a încercat să traverseze strada Aurel Vlaicu, în zona Aeroportului „Avram Iancu”, din Cluj Napoca, când, o ambulanţă ce se întorcea de la Oradea şi se îndrepta spre Bistriţa l-a accidentat grav pe trecerea de pietoni.

Autospeciala transportase un pacient la Băile Felix şi se întorcea spre Bistrita, goală.

Martorii de la locul accidentului susţin că maşina de salvare nu avea sirenele dar nici semnalele luminoase puse în funcţiune.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj Napoca au rămas uimiţi de leziunile şi traumatismele pe care pietonul le-a suferit în accidentul rutier.

Doctorii nu cunosc identitatea pacientului deoarece acesta nu avea actele la el iar din cauza traumatismelor de pe faţă le-a fost greu să-i aproximeze până şi vârstă.

„Pacientul de aproximativ 40 de ani a sosit în Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj Napoca în comă, intubat şi ventilat mecanic. Din primele evaluări acesta prezenta un traumatism facial cu hemoragie în sfera ORL, contuzie cervicală, contuzie toraco-abdominală şi de bazin, şoc hemoragic, sindrom anemic sever post hemoragic şi aşteptăm rezultatele de la TC pentru a afla şi fracturile pe care le-a suferit”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Adela Golea, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj Napoca.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud nu poate să îşi explice de ce colegii ei s-au grăbit atât de tare încât nu au văzut pietonul.

„Colegii mei erau în misiune şi se întorceau de la Bihor. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Au lăsat un pacient la Felix şi se întorceau spre Bistriţa. Se grăbeau probabil că se schimba tura şi să poată preda autospecială”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Muzsi Annabella, dctorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa Năsăud

Poliţia efectuează verificări pentru a afla dacă ambulanţa avea motiv să se grăbească sau nu, atâta timp cât nu avea un pacient în autospecială şi nici nu se grăbea la un caz.

Citeste cum a inceput ….EXCLUSIV – Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni, la Cluj Napoca, de o ambulanţă din Bistriţa

 

„Poliţia a fost sesizată la ora 15:20 despre un accident de circulaţie produs pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca. Conform primelor verificări o autospecială ar fi accidentat o persoană în zona trecerii de pietoni. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a identifica împrejurările în care s-a produs evenimentul. În urma impactului pietonul a fost grav rănit”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org