EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – BEIZADELELE primarului din Căpuşu Mare, dosar penal pentru că au snopit în bătaie doi oameni. Reacţia primarului: „Dute-n p***a mătii, ce te interesează?”

De News Cluj
In News
24 mai 2014
40 Comentarii

Gelu-Iancu-Gheorghe-Iancu-Bogdan-IancuCaz revoltător în comuna clujeană Căpuşu Mare. Copiii primarului PDL, Gheorghe Iancu, au snopit în bătaie doi oameni, iar acum sunt cercetaţi penal. Conflictul a pornit, după ce ciobanul primarului s-ar fi bătut cu ciurdarul satului, totul de la paşune. Pentru că ciurdarul l-a învins în luptă pe cioban, în aceeaşi după-masă, primarul şi-a trimis cei doi băieţi să îi dea o lecţie ciurdarului din sat, asta după ce ciobanul familiei Iancu s-a plâns că a fost înfrânt în lupta pentru păşune.

Prima rundă de bătaie a avut loc pe păşunea disputată, vineri dimineaţa. Atunci, Cornel Dragomir Rostaş, ciobanul primarului PDL din Căpuşu Mare, l-a provocat la bătaie pe Ionaş Adrian, ciurdarul din Căpuşu Mic. Motivul a fost că a călcat cu vacile paşunea pe care primarul PDL, Gheorghe Iancu, i-a cesionat-o unuia dintre fii săi pentru zeci de ani. În acest sens, ANI îl cercetează pe primar pentru conflict de interese.

A doua rundă de bătaie a fost în aceeaşi zi, după masă. Primarul Iancu şi-a trimis beizadelele, pe  Bogdan şi Gelu Iancu să-i dea o lecţie ciurdarului din satul Căpuşu Mic, pentru că l-a bătut pe ciobanul familiei, cu toate că ciobanul a provocat bătaia. După ce l-au lăsat lat la pământ pe un ciurdar l-au luat la bătaie pe un altul, Viorel Lingurar, care venise să îi sară primului în ajutor. L-au făcut knockout şi pe al doilea ciurdar şi au plecat mulţumiţi spre casă.

Unul dintre copiii primarului PDL-ist, Gheorghe Iancu, mai exact Bogdan Iancu, este cel care a depus contestaţie în instanţă, după ce poliţiştii l-au prins că rula cu 130 de km/h în localitate şi i-a fost suspendat permisul. El a avut incredibilul tupeu de a cere judecătorilor să îi fie anulată sancţiunea pe motiv că un Logan, la fel ca şi cel cu care circula când i-a fost reţinut permisul, nu ar prinde o asemenea viteză.

Contactat telefonic, primarul din Căpuşu Mare le-a spus reporterilor NewsCluj.ro că nu poate vorbi pentru că este ocupat cu alegerile europarlamentare. Întrebat dacă fiii lui fac legea în comună, Iancu a replicat: „Dute-n p***a mătii, ce te interesează?”.

Răniţii susţin că vor merge la Serviciul de Medicină Legală Cluj şi îşi vor scoate certificate medico-legale pentru rănile suferite în urma altercaţiei.

„La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj există două dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a declarat Simona Virci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Vezi si …EXCLUSIV – TUPEU DE BEIZADEA ! Fiul unui primar prins de radar cu 130 km/h, îşi vrea permisul înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org