EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Călăul din Cluj, care şi-a ucis tatăl cu o lovitură de topor, reţinut! Detalii HALUCINANTE!

De News Cluj
In News
12 august 2014
0 Comentarii

crimaBărbatul din localitatea clujeană Pălatca, cel care şi-a ucis tatăl cu o lovitură de topor, a fost reţinut. Poliţiştii au considerat că monstrul cu chip de fiu trebuie să stea în arest. Criminalul şi-a recunoscut odioasa  crimă în faţa rudelor şi a anchetatorilor.

Criminalul de 59 de ani, cel care şi-a lovit tatăl de 87 de ani cu toporul, a mărturisit în faţa rudelor şi anchetatorilor motivul pentru care l-a omorât. Bărbatul susţine că era nemulţumit de faptul că bătrânul nu făcea mai nimic prin gospodărie. Într-un moment de furie, susţine criminalul, i-a aplicat tatălui său o lovitură cu toporul direct în spate, în zona cervicală.

După incidentul de duminică seara, criminalul şi-a lăsat tatăl să zacă într-o baltă de sânge şi s-a dus la somn. Medicii legişti au stabilit că lovitura pe care asasinul i-a aplicat-o tatălui său nu a fost mortală. Victima a murit la câteva ore de la lovitura   primită.

Abia luni dimineaţă crima a fost descoperită de un nepot al bătrânului. Nepotul s-a dus să îi facă o vizită bunicului său, dar a găsit cadavrul acestuia. Imediat a anunţat la 112 şi în scurt timp şi-au făcut apariţia mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi criminalişti.

Criminalul şi-a recunoscut şi motivat crima odioasă. Judecătorii clujeni au decis că bărbatul care şi-a ucis tatăl să stea internat la Clinica de Psihiatrie pe perioada cercetărilor.  Asasinul va fi dus şi la o comisie de psihiatrii pentru a stabili dacă  este bolnav mintal şi dacă a avut discernământ în momentul în care şi-a lovit tatăl cu toporul.

Vezi detalii – CRIMĂ la Cluj! Un bărbat şi-a ucis tatăl cu un topor

„Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 59 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ,,omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 11 august a.c., în jurul orei 08:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la moartea violentă a unui bărbat de 87 de ani, din comuna Pălatca, judeţul Cluj.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti condusă de procurorul criminalist pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii circumstanţelor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

în urma necropsiei, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit ca urmare a mai multor lovituri cu un corp dur aplicate pe corpul bărbatului, în zona cervical-posterior şi temporal drept.
În urma verificărilor, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore pe fiul victimei, un bărbat de 59 de ani, din Pălatca, acesta fiind suspectat de săvârşirea faptei.
În cursul zilei de azi, bărbatul a fost prezentat instanţei, faţă de acesta luându-se măsura internării medicale provizorii la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,omor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org