EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Daniel Sin, elevul din Turda electrocutat cu 27.000 de volţi a MURIT !

De
In News
10 aprilie 2014
3 Comentarii

daniel-sinElevul din Turda ce s-a curentat la o linie de înaltă tensiune prin care treceau 27.000 de volţi a încetat din viaţă. Vestea vine la numai o zi după ce medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, au declarat pentru NewsCluj.ro că orele de viaţă ale elevului sunt numărate. Cu o mână carbonizată , „interiorul pârjolit” după cum ziceau doctorii şi oragnele care au cedat în urma electrocutării, Daniel nu a mai avut şanse să trăiască. Acum familia se pregăteşte de înmormântare.

Rând pe rând, toate organele vitale ale tânărului de 16 ani au cedat. Ficatul a fost primul care a spus „stop”, urmat de rinichi şi imimă. Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au facut tot ce le-a stat în putinţă. Elevul a fost supus unei operaţii chirurgicale de transplant de piele însă nu mai făcea faţă altei intervenţii. Medicii au declarat încă de ieri că şansele lui Daniel de a supravieţui sunt minime.

 “Era o arsură foarte gravă, prin electrocutare, cu multiple complicaţii. Băiatul a venit intubat de la bun început şi în stare foarte gravă. Medicii au zis din prima zi că nu sunt şanse ca el să supravieţuiască. Ficatul, rinichii au cedat şi cel mai probabil  acum inima tânărului. Are marcă de intrare a curentului electric prin mâna stânga şi ieşită la nivelul picioarelor. Practic, totul e pârjolit în el iar mâna stângă carbonizată”, a declarat, pentru NewsCluj.ro, Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Elevul care s-a electrocutat, în 30 martie, la Triajul Turda era la ora de sport împreună cu clasa. Tânărul este elev in clasa a IX-a a Liceului „Liviu Rebreanu” din oraş. Situaţia este una extrem de gravă atâta timp cât copiii erau la ore şi asta pentru că trebuiau supravegheaţi de un profesor.. Daniel a suferit arsuri pe 80 % din suprafaţa corpului si a fost transportat la Spitalul de copii “Grigore Alexandrescu” din Bucuresti unde a incetat din viata in 10 aprilie 2014.

Daniel, un atlet ce promitea multe în lumea sportului, trebuia să se prezinte pe data de 4 aprilie la Olimpiada Naţională a Sporturilor Şcolare la care era calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org