EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Drama din viaţa lui Daniel , elevul ELECTROCUTAT la TURDA. Află cum se simte !

De News Cluj
In Social
31 martie 2014
0 Comentarii

elev-electrocutat-turda (4)Elevul de 16 ani, din clasa IX-a, ce a fost electrocutat, luni dimineaţă, de o linie de înaltă tensiune în Triajul C.F.R. Turda nu are o viaţă uşoară. Părinţii elevului s-au despărţit când el era mic iar acum locuia cu mama şi fratele mai mare. Elevul promitea multe în sportul pe care îl practica însă teribilismul l-a dus în pragul morţii.

Daniel, un atlet ce promitea multe în lumea sportului, trebuia să se prezinte pe data de 4 aprilie la Olimpiada Naţională a Sporturilor Şcolare la care era calificat.

Mama tânărului este vânzătoare în oraşul Turda şi nu câştigă foarte mult. În sprijinul familiei venea şi fratele mai mare care lucra şi contribuia cu bani în casă.

Profesorii şi colegii au numai cuvinte de laudă în ciuda teribilismului de care a dat dovadă Daniel când s-a urcat pe vagon şi a fost electrocutat.

„Elevul era în clasa IX-a a liceului Liviu Rebreanu, un liceu din Turda cu profil sportiv. Era un copil bun iar în data de 4 aprilie trebuia să se prezinte la Olimpiada Naţională a Sporturilor Şcolare unde era calificat la cros. În această idee profesorul i-a trimis să alerge. Era toată clasa şi erau împărţiţi în cinci grupe. În grupa elevului electrocutat erau 5 copii şi au mers să alerge pe un traseu bine stabilit de la care nu trebuiau să se abată. Din teribilism elevul s-a urcat pe un vagon, deşi colegii l-au implorat să nu o facă. Copiii aveau protecţia muncii semnată” , a declarat pentru NEWS CLUJ, Angela Candrea, directorul Liceului Liviu Rebreanu din Turda.

Citeste si … FOTO – EXCLUSIV – Elevul din Turda ELECTROCUTAT cu 27.000 de volţi era ÎN TIMPUL ORELOR !

Teribilistul care era pe punctul de a plăti cu viaţa pentru acţiunile sale este în stare critică la spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Medicii spun că are arsuri de gradul I, II şi III pe 80 % din suprafaţa corpului iar şansele de supravieţuire sunt minime. În căzătura de pe vagonul pe care a fost urcat şi electrocutat elevul şi-ar fi fracturat coloana vertebrală.

Corpul lui Daniel a fost străpuns de curentul unei linii de înaltă tensiune ce măsoară 27.000 de Volţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org