EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV-ÎMPUŞCĂTURI în centrul Clujului, la clubul de manele Romantic!

De News Cluj
In Actual
12 august 2014
0 Comentarii

impuscaturiClipe de haos în centrul Clujului, marţi dimineaţa. Mai multe focuri de armă au răsunat în faţa clubului de manele Romantic. Iadul s-a dezlănţuit după ce mai mulţi tineri s-au luat la harţă. Unul dintre ei a scos pistolul şi a tras la întâmplare. Doi tineri au fost reţinuţi.

De cum s-a crăpat de ziuă, a început scandalul. Mai mulţi tineri beţi s-au luat la bătaie şi unul dintre ei a scos o armă şi a tras la întâmplare. Poliţiştii au reuşit să îi imobilizeze pe doi dintre scandalagii, printre care şi pe pistolar.

Oamenii legii spun că este vorba despre un pistol cu bile de cauciuc şi că au fost trase şase focuri de armă, dar nimeni nu a fost rănit.

„În jurul orie 5.30 a avut loc o altercaţie pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca. În acest context s-a folosit un pistol cu bile de cauciuc. În urma folosirii armei nu au rezultat victime. Două persoane, printre care şi cel care a făcut uz de armă, au fost imobilizate de către agentul de pază al unui local public din zonă şi de către poliţişti. Se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor ce se impun”, a declarat pentru NewsCluj.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

VEZI DECIZIA MAGISTRATILOR – SURPRINZĂTOR: Judecătorii vor cercetarea în libertate a pistolarului de la Romantic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org