EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Lovit cu securea de cel mai bun prieten al său. Toporul i-a rămas înfipt în CRANIU

De News Cluj
In Actual
7 ianuarie 2014
0 Comentarii

Un tânăr de 26 de ani din comuna Căpuşu Mare a fost lovit cu un topor, în cap, chiar de cel mai bun prieten al său. Agresorul de 25 de ani nu mai dormise de câteva zile când s-a dus acasă la victimă. Într-un moment de neatenţie al victimei, prietenul său i-a înfipt o secure în cap.

foto1Alpar, de 26 de ani, nu se trezise încă când agresorul a intrat pe uşă. Şi-a invitat prietenul să stea pe pat, i-a dat si o ţigară dar nimic nu prevestea ce avea să urmeze. ” A venit la mine, la 9 dimineaţă, eu încă eram pe spate în pat. I-am dat o ţigară şi a început să îmi povestească faptul că nu a mai dormit câteva zile. L-am întrebat de ce şi nu mi-a răspus. A zis să mă uit desupra capului, în colţ, că este ceva. Când m-am uitat nu am văzut nimic iar el mi-a dat cu securea în cap şi a fugit. Eu am fugit după el iar la uşa mi-am dat seama că am securea înfiptă în frunte. Mi-am scos-o şi am strigat după ajutor.”, a declarat victima pentru NEWS CLUJ

Sandor, fratele victimei, aflat într-o altă încăpere a casei a auzit strigtele fratelui sau şi s-a trezit din somn.

” Eu dormeam când fratele meu striga să prind criminalul că fuge. L-am văzut plin de sânge, era la poartă de la casă. A încercat să fuga după el dar nu l-a prins” a declarat Şandor

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani necesită pentru vindecare un număr de 45-50 zile de îngrijiri medicale şi că loviturile nu au pus în primejdie viaţa acestuia.

„Faţă de tânărul de 25 ani, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 20 raportat la art. 174, 175, alin.1, lit. a Cod Penal.” a declarat Adriana Vorniciuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

Tânărul a fost reţinut şi prezentat instanţei, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org