EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Percheziţii de amploare la Câmpia Turzii ! Sunt vizaţi hoţi care fură din locuinţe

De News Cluj
In Justiţie
8 aprilie 2014
1 Comentariu

perchezitiiMembrii unei grupări de furturi din locuinţe au fost „călcaţi” de mascaţii de la Poliţia Alba, dar şi de cei din Cluj. Mai mulţi bărbaţi sunt acuzaţi de oamenii legii că au furat din locuinţe aflate pe raza judeţului Alba.

Până în acest moment nu se ştie câte persoane sunt vizate însă numărul poliţiştilor care acţionează este impresionant şi este extins în tot oraşul Câmpia Turzii.

„Acţiunea aparţine I.P.J Alba si este coordonată de ei. Acţiunea este în curs de desfăşurare” a declarat pentru NewsCluj.ro, Dan Octavian, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

„Acţiunea desfăşurată în municipiul Câmpia Turzii aparţine IPJ Alba, poliţiştii din cadrul IPJ Cluj acordându-le sprijinul necesar”, a declarat pentru NewsCluj.ro, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Acţiunea este în curs de desfăşurare la Câmpia Turzii. Potrivit unor informaţii din rândul anchetatorilor două persoane au fost reţinute până în acest moment.

„Au fost mai multe percheziții, se caută un spărgător de locuințe cu un bogat cazier judiciar. A avut și mandat european de arestare, este din Câmpia Turzii, iar noi am acordat sprijin logistic colegilor noștri”, scrie TurdaNews.net, care citeaza o sursa.

REVENIM CU AMĂNUNTE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org