EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Percheziţii la Feleacu! Hoţ de flori, călcat de mascaţi

De News Cluj
In Actual
14 februarie 2014
0 Comentarii

Descindere „în forţă” la domiciliul unui bărbat din comuna Feleacu. Mascaţii căutau în baza unui mandat de percheziţie, dulapuri metalice, ghivece de flori, umbrele pentru terase şi materiale de construcţie. Operaţiune a fost un succes, se laudă poliţiştii, care, au şi găsit ce căutau.
perchezitii_feleacu17 poliţişti, mascaţi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, criminalişti şi poliţişti de la Secţia 2 Poliţie Apahida au intrat în acţiune, vineri, în locuinţa unui bărbat din comuna clujeană Feleacu. Bărbatul era cercetat în trei dosare de furt, aflate în verificare, la Postul de Poliţie Feleacu.

Totul a decurs conform planului, ba mai mult, spun oamenii legii, operaţiunea specială de recuperare a florilor furate a fost un succes iar ele au ajuns, din nou, pe pervazul proprietarilor de drept. La fel s-a întâmplat şi cu celelalte bunuri găsite; dulapuri metalice, umbrele pentru terase şi materiale de constructie.

„Pot să confirm că angajaţii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida împreună cu colegi criminalişti şi S.A.S. au realizat o percheziţie domiciliară în comuna Feleacu. Poliţiştii au găsit diverse bunuri cum ar fi ghivece de flori, dulapuri metalice, umbrele pentru terase şi materiale de constructie a căror provenienţă nu a putut fi dovedită de către persoană percheziţionată. Bunurile au fost înapoiate proprietarilor de drept care aveau plângeri depuse pentru furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

Mandatul de percheziţie a fost emis de Judecătoria Cluj Napoca şi a fost pus în aplicare de 17 oameni ai legii. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj au declarat pentru NEWS CLUJ că nu s-a luat deocamdată nici un fel de măsură împotriva suspectului, acesta fiind cercetat, în continuare, în libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org