EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Primele imagini de la percheziţiile din Turda. Alin Urcan este principalul suspect

De News Cluj
In Justiţie
24 iulie 2014
8 Comentarii

perchezitiiPoliţiştii din cadrul IPJ Cluj, care joi dimineaţa au efectuat un număr de 8 percheziţii la Turda, au ridicat 8 persoane şi le-au dus la sediul Poliţiei Turda pentru audieri. Vorbim de acuzaţii extrem de grave cum ar fi şantaj, cămătărie, tâlhărie şi evaziunile fiscală, la care se adaugă şi loviri sau tulburarea liniştii şi oridinii publice.

Alin Urcan,  perechezitii TurdaPotrivit unor surse din anchetă unul dintre liderii grupării infracţionale de la Turda este Alin Urcan (foto). Urcan este urmărit penal, potrivit surselor NewsCluj.ro, pentru evaziune fiscală, şantaj şi loviri sau alte violenţe. Mascaţii l-au luat pe Alin Urcan şi l-au dus la audieri.

Anchetatorii spun că Urcan făcea evaziune fiscală de zeci de mii de lei pe an. Practic, spun anchetatorii, acesta vindea haine de firmă, dar şi parfumuri contrafăcute. Urcan nu se ocupă doar de contrabandă cu produse contrafăcute, acesta avea „darul” de a şantaja, iar dacă şantajul nu îi reuşea trecea la violenţă.

Din grupul lui Urcan, spun oamenii legii, mai fac parte alte şapte persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de şantaj, loviri, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi cămătărie.

Cei opt urmează să fie prezentaţi în faţa judecătorilor de la Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii consideră că faptele comise de cei 8 sunt extrem de grave.

Vezi – EXCLUSIV – Aproape 1 KILOGRAM de droguri au fost găsite în casa lui Alin Urcan, la percheziţiile de la Turda. DIICOT intră pe fir

Vezi cum au descins oamenii legii – Percheziţii de amploare la Turda! Opt persoane sunt acuzate de şantaj, violenţe şi cămătărie

perchezitii-turda-2

perchezitii-turda1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org