EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Sefii de la Politia Huedin, acuzati de implicare in mafia lemnului si favorizarea infractorului

De News Cluj
In Social
4 decembrie 2013
0 Comentarii

NEWS CLUJ a intrat in posesia unei scrisori ce pare a fi redactata de Asociatia Proprietarilor de Paduri din Cluj. In aceasta scrisoare, adresata jurnalistilor, acuzatiile la adresa unor politisti din Huedin, Judetul Cluj, curg lant si informatiile par a fi sustinute cu argumente. Braconaj, favorizarea infractorului si taieri ilegale de lemn, sunt doar cateva dintre acuzatiile insiruite.

politia vs paduri taiateScrisoarea cu pricina contine numele unor persoane, fapte, numere de inmatriculari ale unor masini si firme implicate in mafia lemnului taiat din zona Huedinului. Sefii de la Politia Huedin sunt si ei acuzati in scrisoare ca ar fi mana in mana cu cei care defriseaza padurile din zona. Din scrisoare reiese ca Augustin Rus, fostul sef al Politiei Huedin si Gheorghe Calatan, seful de la Politia Rutiera a aceluiasi oras, ar fi pionii principali la numarul de infractiuni.

Contactat telefonic, seful I.T.R.S.V., Cluj, a declarat pentru NEWS CLUJ ca situatia din padurea de la Surduca, este sub control, asta cu toate ca inca se taie material lemnos. „La padurea de la Surduca, situatia este sub control. Acolo s-a taiat foarte mult in ultimii ani dar noi am reusit sa mai stopam fenomenul. Cat despre acuzatia de braconaj, tot in zona Huedinului, avem datele de identificare si ramane sa verificam aspectele sesizate de dumneavoastra” a declarat Istrate Stetco

NEWS CLUJ, a trimis o adresa informativa sefilor Politiei Romane iar caracatia de la Huedin urmeaza, cel mai probabil, sa fie verificata de un Corp de Control al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Vedeti in slideshow, scrisoarea trimisa redactiei NEWS CLUJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org