EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV-UN EXAMEN al Poliţiei Cluj scoate la iveală DETALII HALUCINANTE ! Un poliţist a luat nota 1 şi se vroia şef

De News Cluj
In News
26 mai 2014
3 Comentarii

IPJ CLUJDe un concurs a fost nevoie pentru ca şefii din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj să îşi dea seama cât de bine sunt pregătiţi subalternii lor. La un examen pentru ocuparea postului de comandant al Poliţiei Huedin, din trei poliţişti care au candidat pentru post, doi au picat examenul cu brio.

Se vroiau şefi de poliţie la Huedin, dar şi-au dat examenul şi la propriu şi la figurat. Nu numai că au luat notă minimă, dar nu au primit nici măcar punctajul de trecere pentru a intra în competiţia de ocuparea a postului pentru care optau.

Surse din cardul IPJ Cluj susţin că poliţistul  Claudiu Ciorca, este unul dintre candidatii la şefia de la Poliţia Huedin. Poliţistul a lucrat la Poliţia Baciu şi pe urmă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj.Nota finală la examentul pe care l-a susţinut a fost 1.

Aceleaşi surse îl arată pe  Alin Marc,  şeful Biroului Judiciar de la Poliţia Huedin. El se vroia şef în instituţie, dar nota primita a fost de 4,5.

Câştigătorul fotoliului de la şefia Poliţiei Huedin este Iosif Marcu, acesta a primit o notă mare. 9,5 a luat Marcu la examenul dat la IPJ Cluj.

„În urma concursului de ocupare a funcţiei de comandant al Poliţiei oraşului Huedin cea mai mare notă obţinută a fost de Iosif Marcu. La concurs s-au înscris trei poliţişti. În prezent se fac demersuri pentru obţinerea avizului de promovare în funcţie a domnului Iosif Marcu”, a declarat pentru NewsCluj.ro Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org