EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – VIDEO – FOTO – Tânăr umilit şi bătut în liceu de către colegii lui „ŞMECHERI”

De News Cluj
In Actual
26 ianuarie 2014
0 Comentarii

Un elev al liceului Energetic din Cluj Napoca a fost bătut şi umilit în faţa colegilor mai mari. Evenimentul a avut loc chiar în curtea liceului, în timpul pauzelor. Şi cum bătaia trebuia demonstrată prietenilor din afara scolii, elevii s-au şi filmat iar imaginile au ajuns la redacţia NEWS CLUJ.

bataie_in_scoala_clujElevul bătut şi umilit în faţa altor copii este un exemplu la învăţătură în tot liceul, spun apropiaţii. Acest lucru i-a evervat pe ceilalţi colegi de clasa. Pentru că nu făcea parte din gaşca lor şi se sustrăgea de la chiulitul de la ore, împreună cu ceilalţi, a primit o lecţie dură din partea colegilor de clasă. La toată scena a asistat şi o femeie de serviciu care nu intervenit deloc dar nici nu a anunţat conducerea liceului.

Un reporter NEWS CLUJ a contactat Direcţia pentru Protecţia Copilului Cluj pentru a afla un punct de vedere referitor la incident.

„Am văzut la dumneavoastră acest video şi aşteptăm ca părinţii să depună o plângere la Poliţie sau la noi. Instituţia noastră s-a autosesizat în acest moment şi oricum chiar şi fără vre-o sesizare, luni vom începe o anchetă la liceul cu pricina.” a declarat pentru NEWS CLUJ directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaş.

Directoarea de la Liceul Energetic din Cluj Napoca ne-a transmis că a văzut şi ea imaginile şi tot luni va începe o anchetă în şcoală pentru a constata dacă incidentul este singular în instituţia de învăţământ sau astfel de scene s-au repetat.

Click pe link-ul de mai jos pentru video !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BzLkb1IhuiM]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org