EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV-VIDEO – POLIŢIST din Cluj, acuzat că a SEDUS O MINORĂ cu bani şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Cazul are şi suspiciuni de viol!

De
In News
6 mai 2014
4 Comentarii

politist1Caz incredibil în judeţul Cluj. Un poliţist de 38 de ani este acuzat că a întreţinut aproape un an relaţii sexuale cu o minoră de numai 16 ani. Agentul ar fi sedus o tânără naivă cu bani şi relaţii, dar şi cu minciuna că relaţia lui cu soţia, cu care are şi un copil, scârţâie.

Vestea că minora are sifilis şi este amanta unui poliţist însurat s-a răspândit ca un fulger în liceul la care învaţă fata. Mama copilei nu ştia nimic de aventura celor doi, iar eleva a renunţat la şcoală de ruşine. Când colegii poliţistului au aflat de situaţie au început ancheta, asta după ce eleva a recunoscut idila.

Este incredibil cât de multă influenţă ar fi putut avea omul legii asupra unei minore dintr-o localitate clujeană. Acesta i-ar fi promis fetei bani, dar şi sprijin în schimbul sexului. Bărbatul i-a spus că dacă are probleme el este poliţist şi poate să intervină în orice situaţie, spune eleva. Tânăra l-a crezut şi a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu omul legii timp de 8 luni, în casa agentului, în patul în care dormea cu soţia.

Situaţia este recunoscută şi relatată tocmai de fata care a devenit, fără să vrea, cu adevărat amanta omului legii.

Agentul de poliţie pe numele sau Mateş Florinel era şef de post într-o comună din judeţul Cluj. Acesta a cunoscut-o pe fată în vacanţa de vară din 2013. Tânăra lucra la acea vreme la un bar care era frecventat de poliţist.

În luna septembrie când fata a început liceul, clasa a X-a, la oraş, omul legii ar fi început să o sune şi să o ademenească pe minoră cu bani şi influenţa lui de poliţist. Naivă, eleva a căzut repede în plasa şarlatanului care urmărea doar să se culce cu ea.

Şi fata recunoaşte că a fost interesată de influenţa şi banii poliţistului şi spune că a primit bani de la acesta.

Surse din cadrul IPJ Cluj au declarat pentru NewsCluj.ro că minora ar fi fost implicată şi într-un viol în grup între poliţist şi prietenii acestuia.

Curios sau nu, eleva vorbeşte tot timpul la plural despre politisti, nu despre un singur poliţist.

Relaţia lor a continuat până zilele trecute, când un coleg al poliţistului a aflat de situaţie şi şi-a anunţat şefii.

Agentul este acum cercetat de superiorii din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj, iar tânăra vrea să scape de ruşine şi să-şi reia studiile. Agentul a fost mutat disciplinar cu serviciu în altă localitate.

„Aspectele semnalate fac obiectul unei anchete interne. În urma primelor verificări, IPJ Cluj a dispus declanşarea cercetărilor prealabile faţă de poliţist şi înştiinţarea unităţii de parchet competentă, după calitatea persoanei, pentru a stabili dacă există indicii de săvârşire a unei infracţiuni şi dacă se impune înregistrarea unui dosar de cercetare penală”,  a declarat pentru www.NewsCluj.ro, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj a demarat o anchetă după ce NewsCluj.ro a prezentat cazul. Tânăra, susţin specialiştii DGASPC, va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică pentru a-şi putea relua studiile ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org