EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV-VIDEO-ŞOCANT: Pacientă internată la Spitalul de Recuperare, bătută şi închisă în afara unităţii sanitare: „Mă hărţuia sexual”

De News Cluj
In News
2 iunie 2014
2 Comentarii

Pacientă internată la Spitalul de Recuperare, bătută şi închisă înafara unităţii sanitare (1)Caz şocant la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca! O femeie susţine că a fost hărţuită sexual de paznicul spitalului. Femeia era internată în spital cu cei doi copii ai ei, toţi trei având boala „oaselor de sticlă”. Pacienta a ieşit  în faţa unităţii medicale, iar când a vrut să intre, paznicul a închis uşa. Pacienta a filmat totul, iar pe imagini se vede cum bruta o loveşte cu bastonul din dotare.

Totul a început când femeia a văzut că paznicul este interesat de ea.

Potrivit femeii, paznicul vroia să ştie pe ce secţie e internată pentru a-i face vizite. Nu o dată,  paznicul de la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, i-ar fi făcut avansuri sexuale femeii, care era internată cu copiii săi.

Pacienta nu s-a lăsat pipăită şi asta l-ar fi înfuriat pe paznic, care a închis-o afară. Când a vrut să intre în spital, bărbatul a  încuiat uşa şi a lovit-o cu bastonul.

Pacienta, speriată de moarte, susţine că a fost la un pas de tragedie. Având „boala oaselor de sticlă”, în orice moment paznicul putea să îi sfărâme un picior, cu o simplă lovitură.

Acum pacienta este hotărâtă să-şi scoată un certificat medico-legal şi să depună plângere impotriva atacatorului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org