EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Expoziţie de fotografie Gianluca Mantovani: Inside Road/Outside road

De NewsCluj.ro
In Cultură
21 octombrie 2014
0 Comentarii

afis-mantovani

Gianluca Mantovani, în parteneriat cu Serviciul Administrare obiective culturale şi sportive, Primăria municipiului Cluj-Napoca, Asociaţia World Vision România şi Hirkadia Fasteners vă invită la vernisajul expoziţiei personale de fotografie Inside Road/Outside road, la Turnul Croitorilor – Centru de Cultură Urbană, str. Baba Novac, nr. 35.

Gianluca Mantovani s-a născut în anul 1965 şi locuieşte în Veneţia, fiind un om de afaceri pasionat de fotografie.

„Obsesia că un instrument tehnic este în măsură să creeze o senzaţie artistică a fost întotdeauna partenera mea de călătorie, care m-a condus înspre studierea unora dintre cei mai mari fotografi, cum ar fi: Sander, Capa, Avedon, Klein, Adams. Fotografia este rezultatul unui proiect, al unei curiozităţi anume şi prin limbajul universal este capabilă să facă vizibilă o idee, asemeni unei lupe cu care observăm fiecare zi”, spune Mantovani.

Cu banii strânşi din vânzarea fotografiilor, World Vision România, beneficiară a donaţiei, va cumpăra îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă pentru 55 de copii cu vârste între 4 şi 14 ani, din satele Frăsinel, Moara de Pădure, Săcel, Muntele Bocului şi Muntele Cacovei.

Suntem convinşi că în spatele fiecărei fotografii poate fi o poveste ascunsă, pe care vă invităm să o descoperiţi în expoziţia Inside Road/Outside road.

Prezintă: Prof. univ. dr. Dorel Găină
Expoziţia va fi deschisă în perioada 21 octombrie – 31 octombrie
Program de vizitare, zilnic între orele 10 – 18, intrare liberă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org