EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Fals angajat E-on Gaz, cercetat de poliţişti pentru că a tras în ţeapă o bătrână

De News Cluj
In Actual
4 martie 2014
0 Comentarii

La 40 de ani şi cu multă imaginaţie un bărbat din Cluj Napoca s-a hotărât să facă bani din „verificatul ţevilor de la gaze „, numai că, în realitate, nu s-a rezumat la atât deşi nu avea competenţe ci urmărea altceva. La plecare i-a cerut bătrânei în casa căreia a intrat suma de 100 de lei pentru efortul depus la asa zisa verificare iar pentru banii primiti a emis şi o chitanţă bineînţeles că întocmită în fals.
e-on gazPoliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie din municipiul Cluj-Napoca au identificat un bărbat de 40 ani domiciliat în Cluj-Napoca, persoană care, în data de 7.09.2013, în jurul orei 10:30, s-ar fi prezentat la o locuinţă de pe raza municipiului şi sub pretextul verificării instalaţiei de gaze naturale (acesta şi-a declinat calitatea ca fiind angajat al unei companii de distribuţie gaze naturale), a solicitat accesul, a intrat în interior şi a simulat verificarea instalaţiei.

Ulterior, bărbatul ar fi solicitat plata sumei de 100 de lei, pentru care i-ar fi remis femeii o chitanţă.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infractiunilor de ,,violare de domiciliu’’ şi ,,înşelăciune în formă agravată’’, fapte prev. Şi ped. De art.224 al.1 ,al.2 din Cod Penal, art.244 al.1, al.2 Cod Penal, cu aplic.art.38 al.1 Cod Penal.

Poliţia recomandă:

– nu permiteţi accesul în locuinţă persoanelor care oferă să presteze diferite servicii
– instruiţi-vă copiii ca atunci când sunt singuri acasă să nu deschidă sub nici un motiv uşa de acces în locuinţă persoanelor străine
– nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu, rugaţi vecinii de încredere să vă supravegheze locuinţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org