EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FENOMENE METEO EXTREME – Clujul în pericol uriaş timp de 24 de ore. Vezi când intră în vigoare avertizarea!

De News Cluj
In Mediu
29 mai 2014
0 Comentarii

METEOMeteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis în urmă cu puţin timp o avertizare COD GALBEN de vreme extremă pentru 36 de judeţe şi municipiul Bucureşti. Sub avertizare cod galben se află şi judeţul Cluj.

Avertizarea intră în vigoare vineri dimineaţă şi expiră sâmbătă seara. Astfel, timp de 24 de ore, judeţul Cluj este în criză. Meteorologii spun să ne aşteptăm LA VREME SEVERĂ.

„Ne aşteptăm la ploi cu caracter torenţial, rafale de vânt ce pot lua aspect de vijelie, descărcări electrice, căderi de grindină, iar cantităţile de apă de vor depăşi în zonele de munte 50 de litri pe mp”, a declarat pentru NewsCluj.ro Narcis Maier, meteorolog la Centrul Meteo Regional Transilvania Nord.

„Din dimineaţa zilei de vineri, 30 mai până duminică (1 iunie), vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul, estul şi centrul ţării şi în toată zona montană. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi izolat 50…60 l/mp”, potrivit ANM

temp_judete_s0f0v6k9hnc2jtmap0qo107ji6acrvhs_37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org