EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Fiţi alături de poliţiştii clujeni pentru a ajuta tinerii defavorizaţi: „Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră”

De News Cluj
In News
10 iunie 2014
0 Comentarii

-Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj sunt implicaţi într-una din cele mai frumoase activităţi de susţinere a tinerilor defavorizaţi. Poliţiştii clujeni vor lua parte la un eveniment sportiv caritabil, iar fondurile adunate de la susţinători se vor îndrepta către acei tineri care mai reprezintă o rază de speranţă în societate.

Evenimentul sportiv caritabil va avea loc la bazinul de înot al Parcului Babeş, din Cluj Napoca. Aici, mai multe echipe de înotători vor face cât mai multe ture pe bazin pentru a strânge cât mai multe fonduri. Fiecare echipă participantă va avea susţinătorii proprii.

„La data de 5 iulie, doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor participa la evenimentul sportiv cu scop caritabil – SWIMATHON 2014.

Poliţiştii concurează pentru susţinerea proiectului „CENTRUL DANIEL”, care oferă un program de dezvoltare personală şi educaţie prin muncă pentru tinerii care provin din instituţii de protecţie a copilului sau familii dezorganizate.
VĂ AŞTEPTĂM SĂ NE SUSŢINEŢI!”, au transmis oamenii legii.

Mai exact, pentru fiecare tură de bazin, susţinătorii poliţiştilor vor dona o sumă  de bani, după posibilităţi, sumă ce va ajunge la „Centrul Daniel”.

Centrul are ca scop integrarea socio-profesională – formarea şi educarea tinerilor (băieţi) cu vârste cuprinse între 18-25 ani, care nu au posibilitatea să se integreze în societate, deoarece provin fie din medii defavorizate, din instituţiile de protecţie a copilului sau din familii dezorganizate. Acest scop se realizează printr-un program de dezvoltare personală bazat pe profunde valori creştine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org