EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Focuri de armă în cartierul Gheorgheni! Un hoţ a fost la un pas de a fi împuşcat de poliţişti

De News Cluj
In News
26 iulie 2014
0 Comentarii

focuri-de-armaUn bărbat care ar fi sustras bunuri din 3 societăţi comerciale a fost prins în flagrant de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia3 Poliţie; tânărul nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor şi a fost executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare pentru prinderea acestuia.

La data de 25 iulie, în jurul orei 16:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Politie, au identificat un tânăr de 18 ani, care ar fi sustras dintr-o societate comercială din municipiul Cluj-Napoca produse alimentare.

Tânărul nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor, încercând să fugă pe strada Actorului din municipiul Cluj-Napoca, iar pentru prinderea acestuia s-a folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical.

În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în aceeaşi zi, tânărul ar mai fi sustras bunuri din alte 2 societăţi comerciale.

Cercetarile continuă faţă de tânărul de 18 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org