EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – Din secţiunea „Ai parcat ca un BOU”: un şofer din Bistriţa a blocat o bandă de circulaţie în cartierul Gheorgheni

De News Cluj
In Social
30 martie 2014
0 Comentarii

ai_parcat_ca_un_bouIMAGINI ÎN ARTICOL ! Un şofer din Bistriţa Năsăud a parcat unde l-a tăiat capul, asta fără să se gândească a blocat o bandă de circulaţie. Şoferii care doreau să treacă au fost nevoiţi să circule pe contrasens din cauza autoturismului care ocupa mai bine de jumătate din banda de circulaţie pe care era parcat. Un clujean a fotografiat isprava bistriţeanului şi ne-a trimis imaginile.

Nepăsare este cuvântul care îl caracterizează pe şoferul din Bistriţa Năsăud ce a parcat la intersecţia străzilor Venus cu Teodor Mihali, din cartierul clujean Gheorgheni. Bărbatul a parcat sâmbătă seara pe jumătatea unei benzi de circulaţie, blocând-o.

În imagini se vede cum un stâlp este separatorul celor două benzi de circulaţie ale străzii Venus, la ieşirea în Teodor Mihali. În partea stânga este sensul de mers dinspre Teodor Mihali pe strada Bistriţei iar în dreapta sensul ce iese de pe strada Venus pe Teodor Mihali.

 

Daca ati surprins in imagini foto sau video un eveniment ce poate deveni o stire, asteptam sa le trimiteti pe adresa de e-mail[email protected] sau pe pagina oficiala de FACEBOOK, NEWS CLUJ

Click pe imagini pentru o vizualizare la o calitate mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org