EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – EXCLUSIV- Cine sunt cei mai periculoşi infractori din Turda, reţinuţi de poliţişti. LISTA!

De News Cluj
In News
29 iulie 2014
6 Comentarii

perchezitii_diicotNewsCluj.ro vă prezintă în exclusivitate lista celor mai temuţi infractori din Turda. Sunt acei monştrii cu chip de om, care terorizează un oraş întreg. Singura lor ocupaţie este să vândă droguri, să şantajeze, să apeleze la bătăi sau să dea bani cu camătă.

Şocant este că majoritatea „clienţilor”acestor oameni periculoşi sunt tineri de vârste fragede, care nu ştiu în ce se bagă când apelează la serviciile cămătarilor şi a dealerilor de droguri.

NewsCluj.ro a luat legătura cu unul dintre cunoscătorii lumii interlope din Turda. Sursa noastră ne-a dezvăluit întreg fenomenul infracţional din acest oraş.

Lista începe cu cămătarii din Turda, cei reţinuţi în lotul de zilele trecute.

Cosmin-ButasCosmin Butaş – despre această persoană sursa noastră spune că este un om extrem de influent şi cu relaţii peste tot. Potrivit anchetatorilor, în casa lui Butaş au fost găsite mai multe arme albe. Oamenii legii îl cercetează pe Butaş pentru fapte de violenţă.

coverAlin Urcan – este turdeanul în casa căruia Poliţia a găsit mai mult de un kilogram de droguri. Urcan este cunoscut ca persoană „individuală” în desfăşurarea actului infracţional. Iniţial, Alin Urcan a fost “vizitat” de poliţiştii din Cluj pentru şantaj, loviri şi alte violenţe, dar şi pentru evaziune fiscală. În goana după dovezi anchetatorii au găsit drogurile.

Lista celor reţinuţi de poliţişti continuă cu cămătarii, cei care apelează la acte de violenţă pentru a-şi recupera banii, dar şi dobânzile uriaşe.

Andrei-GhermanAndrei Gherman, potrivit sursei NewsCluj.ro este unul dintre cei mai temuţi cămătari din Turda. Acesta dă bani cu dobândă chiar la „Seven”, cazinoul din Turda, unde lucrează ca agent de pază.

Radu-AbrudanRadu Abrudan – este şi el unul dintre acei oameni care dă bani cu camătă, iar pentru a-şi recupera creanţele apelează la violenţă, mai spune sursa noastră. Abrudan este prieten şi coleg „de serviciu” cu Gherman. Amândoi lucrează pentru acelaşi cazino „Seven”, de unde îşi racolează şi victimele.

Şocant este că cei doi cămătari preferă să împrumute bani unor adolescenţi de 19-20 de ani. În viziunea cămătarilor aceştia sunt mai vulnerabili, iar când dau de greu apelează la ajutorul părinţilor, care îi scot din încurcături. Astfel, puştii sunt victime sigure ale cămătarilor.

Berbecu„Berbecu”, potrivit informaţiilor noastre este omul lui Ovidiu Roja, unul dintre cei mai temuţi oameni în Turda. Roja a fost arestat pentru cămătărie dar şi-a lăsat om pe Turda care să îi recupereze banii. „Berbecu” este din localitatea Iara şi el este cel care i-a luat locul lui Roja. „Berbecu” a fost arestat pentru 30 de zile.

Lista continuă cu hoţii de animale! 

Ca o grupare infracţională să fie cât mai complexă trebuie să aibă oameni „specializaţi” pe toate palierele. Aşa se face că printre cei reţinuţi de poliţişti se află şi doi bărbaţi specializaţi pe furtul de animale din curţile oamenilor.

Florin-Nistor - Titus BeniaminTitus Beniamin şi Florin Nistor au fost ridicaţi de poliţişti la percheziţiile din Turda. Potrivit comunicatului de presă al IPJ Cluj, cei doi fac parte din dintr-o grupare infracţională, la fel ca celelalte şase persoane reţinute.

La aproximativ şase ore de la publicarea articolului, soţia unuia dintre cei doi bărbaţi a luat legătură cu redacţia NewsCluj.ro pentru a ne aduce la cunoştinţă că cei doi  nu sunt acuzaţi de furt, aşa cum spuneau sursele noastre.

În consecinţă, NewsCluj.ro admite punctul de vedere al celor doi şi retrage paragraful în care sursele NewsCluj.ro susţineau că cei doi au fost ridicaţi de oameni legii pentru că ar fi suspectaţi de furt.

Victime colaterale la percheziţiile de la Turda. 

Bogdan Buzăilă, potrivit oamenilor noştri ar fi o victimă colaterală. Potrivit acestora, Buzăilă nu desfăşoară activitate infracţională în Turda, dar este prieten cu Alin Urcan.

NewsCluj.ro vă va prezenta în EXCLUSIVITATE cum erau ameninţate victimele de cei mai periculoşi cămătari din Turda.

Un singur bărbat din cei 8 reţinuţi la Turda a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Ceilalţi şapte sunt cercetaţi în stare de libertate. Porecla lui este „Berbecul” (foto sus).

Vezi  –  VIDEO – Săbii, cuţite, pistoale, câteva kilograme de droguri şi 80.000 de lei au confiscat poliţiştii din casa lui Alin Urcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org