EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-EXCLUSIV -„Dorel” de la Primăria Cluj a comis-o din nou! A vrut să ridice o maşină, dar a rupt un stâlp şi a distrus un chioşc

De News Cluj
In Actual
14 iulie 2014
4 Comentarii

Stalp rupt pe strada Constantin Brancusi (6)Incident deosebit de grav pe strada Constantin Brâncuşi din Cluj-Napoca. Un stâlp a fost dărâmat pe un chioşc aflat în apropiere şi o parte din peretele de sticlă a Băncii Transilvania a fost smuls de firele de electricitate.

Totul s-a întâmplat după ce, potrivit unor martori, platforma primăriei ar fi încercat să ridice o maşină parcată neregulamentar.

Potrivit anchetatorilor, maşina primăriei ridica pe platformă un autoturism parcat neregulamentar, moment în care a agăţat cu macaraua cablurile de înaltă tensiune. Până să îşi dea seama de grozăvie, şoferul a rupt stâlpul ca pe o aşchie şi a distrus cablurile de înaltă tensiune, dar şi chioşcul .

„O autospecială care circula pe strada Lăcrimioarelor a agăţat un cablu de înaltă tensiune la intersecţia cu Constantin Brâncuşi. În acest context, un stâlp a fost răsturnat peste un chioşc şi mai multe cabluri de înaltă tensiune au fost distruse. Nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat pentru NewsCluj.ro Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Poliţia a deschis o anchetă şi cel mai probabil „hingherii de maşini” vor trebui să plătească pagubele produse atât chioşcului, cât şi  furnizorilor de energie electrică ale căror cabluri au fost distruse.

Potrivit martorilor de la faţa locului, şoferul de pe platforma de ridicări auto a fost lăsat să plece de la locul accidentului. Oamenii acuză că angajatul primăriei nu a fost testat cu aparatul etilotest pentru a se vedea dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

„Vreau să vă spun că după incident şoferul angajat de Poliţia Primiriei a fost lăsat să plece imediat, fără alte cercetări prealabile. Ordin de servici, alcooltest, etc. Oare cel care se va întoarce este acelaşi şofer?”, se întreabă retoric martorul de la locul accidentului.

Pe motiv că este trecut de ora 16.00, iar programul s-a terminat, reprezentanţii Poliţiei Cluj nu au mai putut fi contactaţi pentru a da un punct de vedere referitor la acuzaţiile aduse.

Oare să aibă dreptate martorul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org