EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-Fetelor, el e bărbatul cu cel mai lung penis din lume. Vezi cât măsoară!

De News Cluj
In Sex
11 august 2014
0 Comentarii

johan-main

Jonah Falcon, în vârstă de 39 de ani, este mândrul posesor al unui penis de 33 de centimetri, probabil cel mai lung organ sexual pe care l-a văzut omenirea până în prezent, scrie csid.ro.

Blestem sau binecuvântare?

La vârsta de 10 ani, penisul lui măsura deja 20 de centimetri, fiind mult mai dotat comparativ cu ceilalţi copii de vârsta lui. În mod normal, penisul unui adult, atunci când se află în stare erectă, măsoară între 13 şi 17 centimetri. Penisul lui Johan în schimb, măsoară 24 de centimetri în stare flască şi atinge incredibila dimensiune de 33 de centimetri în stare erectă.

Chiar dacă statisticile arată că organele genitale masculine supradimensionate pot prezetna deformaţii, Johan se pare că a fost scutit de acest aspect, bărbatul afirmând că în afară lungimii nu îl deranjează nimic. În privinţa stării de funcţionare, un penis atât de lung nu are nici un fel de probleme, susţin urologii, singura problema fiind cea de ordin estetic. Iar Johan îi aprobă, întrucât per ansamblu, întreg organul sexual este imens: testiculele sunt pe măsura lungimii glandului, având mărimea unui ou gigant, de găină.

jonahUn alt aspect deloc de neglijat este legat de viaţa socială a bărbatului. Din pricina dimensiunii, Johan nu-şi poate ascunde bărbăţia de ochii lumii cu nici un chip. Oricât de largi i-ar fi pantalonii, şi oricât de strânsă ar fi lenjeria intimă, el se plânge că nu îşi poate masca penisul, astfel încât este zilnic martorul expresiilor de uimire de pe chipurile interlocutorilor lui.

Cum şi-a pierdut virginitatea?

La vârsta de 10 ani, pe când avea doar 150 cm înălţime, însă deja 20 de centimetri în pantaloni, Johan a fost ajutat de un prieten mai mare, care i-a găsit o parteneră pentru acest rit de trecere. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a acceptat să-l iniţieze în tainele sexului pe timidul – la acea vreme – Johan, care nu cântărea mai mult de 50 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org