EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-IMPRESIONANT: Picnic de vis pentru 50 de bunici dintr-un centru clujean de zi

De News Cluj
In News
13 august 2014
0 Comentarii

NdC_Picnic013Asociația “Magic People” a făcut fericiți 50 de bunici de la centrele de zi din Cluj. Profitând de vremea bună, organizatorii evenimentului caritabil “Nepoți de Crăciun”, i-au dus pe vârstnici pe Valea Gârboului pentru un picnic pregătit de bucătarul Călin de la Grill House Alba Iulia, împreună cu Teodora Rogobete de la Teo`s Kitchen.

A fost o zi reușită, bunicuții s-au simțit foarte bine, au mâncat sănătos, au participat la pregătirea mesei, au cântat, au dansat, s-au relaxat și s-au jucat.

Asociația “Magic People” își propune să organizeze evenimente de acest gen mai des, pentru cât mai mulți bunici de la centrele de zi din Cluj.

Aceasta asociatie este o organizație non-profit care dorește ca prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” și „Picnic cu Bunicuții”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org