EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-INCREDIBIL: Prostituatele din Cluj îşi racolează clienţii pe Facebook! Pe reţeaua de socializare bărbaţii află când se eliberează favorita lor

De News Cluj
In News
12 mai 2014
0 Comentarii

prostitutieEste incredibil cât de departe s-a ajuns. O prostituată din Cluj-Napoca nu mai practică cea mai veche meserie pe centură ci îşi găseşte clienţii pe Facebook. Tânăra şi-a creat o pagină unde doritorii de aventuri află programul acesteia şi o pot vedea în poze. Lucrează pe cont propriu şi îşi selectează clienţii în funcţie de job-ul lor sau de locaţia unde urmează să aibă loc întâlnirea.

Ingenioasa idee a fost pusă în practică de Alina. Aşa se numeşte fata care se ascunde în spatele profilului „Plăceri Nebănuite”. Această a spus că îi este mult mai uşor să ţină legătura cu clienţii săi prin intermediul Facebook, ba mai mult, are avantajul de a vedea bărbaţii înainte să-i întâlnească.

Prostituata Facebook1

 

Preţurile practicate de Alina sunt în funcţie de ora, locaţie şi bărbatul cu care se duce.

Un citittor NewsCluj.ro ne-a trimis câteva fotografii, după ce a urmărit timp de mai multe zile activitatea prostituatei pe Facebook.

Prostituata Facebook2

Abordată de reporterii NewsCluj.ro, Alina a spus că dacă are deja o întâlnire promisă şi intervine altcineva care oferă mai mult pe serviciile oferite, în acel interval de timp, îşi anunţă celălalt client că nu mai poate respecta înţelegerea. Corectitudine am spune, însă Alina face acest lucru pentru a nu-şi pierde clienţii.

Prostituata Facebook3

După ce a aflat că a stat de vorba cu ziarişti femeia şi-a şters pagina de Facebook, cel mai probabil şi-a pierdut comunicarea cu bărbaţii cu care păstra legătura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org