EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – Marii câștigători Media Music Awards 2014!

De NewsCluj.ro
In News
19 septembrie 2014
0 Comentarii

mma-sibiu

Cei mai în vogă artiști ai momentului, dar și legende ale muzicii din România, au fost aseară prezenți la Media Music Awards, cea mai mare gală de premii din industria muzicală românească.

Preț de patru ore, timp în care desfășurătorul a fost respectat la minut, cu o precizie de ceas elvețian, artiștii au cântat live pe o scenă impozantă, umplută de ecrane LED imense, jocuri spectaculoase de lumini, lasere, artificii și lansatoare de flăcări.

Gala a fost urmărită de peste 40.000 de oameni prezenți în Piața Mare, o audiență record.

Ceremonia Green Carpet

Media Music Awards a debutat cu ceremonia Green Carpet. Artiștii și-au făcut apariția pe covorul verde, devenit brand al evenimentului, coborând din limuzine, acordând autografe fanilor și purtând ținute elegante sau vestimentații de scenă.

În fața fotografilor și a echipelor de televiziune au sosit Adrian Sînă, prezentatorul show-ului, alături de partenera lui, Anca Serea și de băiețelul lor, Noah, Sore, co-prezentatoarea evenimentului, într-o rochie albă diafană, Corina, într-o costumație de scenă excentrică, Antonia, purtând o rochie galbenă ce i-a pus în evidență sarcina, Andra, Delia, Elena Gheorghe, într-o rochie superbă tip sirenă, What’s Up, alături de întreaga echipă dar și de o … oaie, DJ Wanda, Paula Chirilă, Corina Caragea, Magda Pălimariu, Alina Eremia, Amna, AMI, Ruby, Puya, DJ Sava și Raluka, Deepcentral, Nicole Cherry, Oana Radu, Mandinga, Connect-R, Holograf, Lidia Buble, Maxim, Vunk, 3 Sud Est.

Show-ul

Media Music Awards 2014 a beneficiat de tehnologie de ultimă generație atât în ceea ce privește aparatura de sonorizare, cât și jocurile de lumini și lasere, programate și sincronizate prin calculator, precum și efecte pirotehnice senzaționale.

Artiștii au cântat live, spectacolul derulându-se impecabil, conform desfășurătorului, la secundă.

Cei peste 40.000 de oameni prezenți în Piața Mare a Sibiului au creat o atmosferă magică, aplaudând și cântând alături de artiștii de pe scenă.

La Media Music Awards au cântat live în această ordine: Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Amna și Adda, 3 Sud Est, Dj Sava și Raluka, Oana Radu (feat. Dr. Mako și Edi), Lidia Buble, Deepcentral, Fly Project, Cargo, Akcent, Scandalos Music (Puya, Doddy, Vescan, Alina, Melina), Delia (feat. Uddi), Faydee, Elena Gheorghe, VUNK, Corina, Maxim, Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Tranda, Ami, Sore), Holograf, Connect-R, Mandinga, Andra (feat. Liviu Teodorescu), What’s Up.

Trofeele Media Music Awards 2014

Trofeele Media Music Awards au fost acordate, în mod transparent, artistilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest.

“Fans Like Award” și “Best Fan” au fost singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

Best Hip-Hop: Grasu feat. Ami – „Deja Vu”

Best New Artist: Maxim

Best Rock: VUNK feat. Andra – „Numai la doi”

Best International: Pharrell Williams

Best Featuring: Grasu XXL feat. AMI – „Deja Vu”

Best Group: Holograf

Best Pop: Smiley – Acasă

Premiul de Excelență: Cargo

Best Video: DJ Sava feat. Raluka – „Aroma”

Fans Like Award: Andra

Best Label: Cat Music

Media Forest Award: What’s Up – “Taxi”

MTV Award – Marius Moga

Best Youtube: Grasu XXL feat. AMI – „Deja Vu”

Fastest Climber: What’s Up – “Taxi”

Best Male: Smiley

Best Female: Andra

Best Dance: DJ Sava feat. Raluka – Aroma

Best Song: Smiley – Acasă

Best Comeback: 3 Sud Est

Pro FM Award: Grasu XXL feat. AMI

Întreg show-ul va fi transmis în curând de MTV România.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM și prezentat de MTV, finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: SibiuNews.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org