EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-Nesimţiţii zilei! Cum parchează şoferii cu Mercedes şi Audi în Piaţa Mărăşti

De News Cluj
In News
12 iulie 2014
3 Comentarii

Cum parcheaza soferii in Piata Marasti din Cluj-Napoca (2)Nesimţirea nu mai are limite în rândul şoferilor clujeni. Sâmbătă, în jurul prânzului, mai multe autoturisme au fost fotografiate, de un cititor NewsCluj.ro, chiar în staţia de autobuz din Piaţa Mărăşti. Un Mercedes şi un Audi au fost parcate pe o bandă de circulaţie, alte autoturisme  în staţia de autobuz. Astfel, clujenii care călătoresc cu C.T.P. au fost nevoiţi să facă slalom printre autoturismele parcate brambura.

Nimănui nu-i pasă de semnele de circulaţie care interzic parcarea în zona respectivă. Nici avertismentul „Atenţie, se ridică maşini” nu îi pune pe gânduri pe şoferii clujeni.

În urmă cu ceva timp, un tânăr de 21 de ani a fost snopit în bătaie de doi ţigani din Bistriţa Năsăud şi asta pentru că şi-a permis să le atragă atenţia că nu au voie să parcheze în staţia de autobuz din Piaţa Mărăşti.

NewsCluj.ro nu tolerează abaterile şoferilor clujeni de la regulile din trafic. Se fiecare dată prezentăm Poliţiei Cluj imaginile care ne parvin. Aceste imagini vor fi prezentate Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, luni, iar în funcţie de constatările agenţilor şoferii îşi vor primi sancţiunea meritată.

Vezi detalii  – Ţiganii care l-au snopit în bătaie pe un student din CLUJ au fost ARESTAŢI! Unul dintre ei are un trecut DUBIOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org