EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – Pistolar prins de poliţiştii din Huedin! Vroia să vândă o ARMĂ şi zeci de cartuşe

De
In News
24 aprilie 2014
0 Comentarii

Pistol si cartuse confiscate (2)

Pistolar la numai 18 ani ! Un tânăr din comuna Săcuieu din judeţul Cluj a fost prins de poliţiştii oraşului Huedin în timp ce încerca să vândă o armă neletală, dar şi cartuşe contra sumei de 1000 de lei. Un poliţist sub acoperire l-a prins în flagrant pe tânăr în timpul negocierilor de achiziţie a armei. Tânărul nu avea permis de port armă. Poliţiştii încearcă să afle de unde avea adolescentul acel pistol.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj – Poliţia Oraşului Huedin au depistat un tânăr de 18 ani, care nu ar fi respectat regimul armelor şi muniţiilor.

În fapt, în urma investigaţiilor ample desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 18 ani din comuna Săcuieu, judeţul Cluj, care deţinea, în vederea comercializării contra sumei de 1.000 de lei, o armă neletală şi 34 de cartuşe.

Poliţiştii au ridicat arma şi muniţia în vederea efectuării unei expertize balistice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 342 alin. 2 din Codul Penal.
Pistol si cartuse confiscate (1)

Pistol si cartuse confiscate (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org