EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – România, din nou în presa straină! Unei femei îi trimite bunica SELFIE-uri din MORMÂNT

De News Cluj
In Internaţional
4 iulie 2014
1 Comentariu
Ea este Gina Mihai, femeia care a ajuns în atenţia presei din Marea Britanie

Ea este Gina Mihai, femeia care a ajuns în atenţia presei din Marea Britanie

Gina Mihai, o româncă de 34 de ani din Scurtesti, judeţul Buzău, a ajuns în presa britanică. Femeia susţine că bunica ei moartă şi-ar fi făcut un selfie cu telefonul şi i-ar fi transmis un mesaj din mormânt.

„Când am deschis telefonul m-am îngrozit. Era o poză cu bunica mea moartă. Era o fotografie ciudată, în ceaţă. La gâtul bunicii mele părea să fie încolăcit un şarpe”, a declarat femeia.

„Am dus poza la o vrăjitoare şi mi-a zis că bunica ne trimite un mesaj, că şarpele este un simbol al faptului că ea este pedepsită pentru păcatele din timpul vieţii. Vrăjitoarea ne-a mai spus că bunica doreşte să ne rugăm pentru ea şi să îi salvăm sufletul”, a continuat Gina.

De când a primit poza, femeia, dar şi întreaga familie, se roagă zilnic pentru sufletul bunicii. Mai mult decât atât, mai mulţi vecini participa la rugacini, speriaţi fiind de imaginea şarpelui.

„Bunica a murit acum trei ani şi nu i-am mai făcut niciun parastas. Când imaginea a apărut pe telefon eu făceam gogoşi în bucătărie. Nu voiam să îmi murdăresc telefonul şi l-am pus în buzunar. Când  am terminat şi l-am luat, am văzut poza. De atunci duc în fiecare zi gogoşi la cimitir şi le ofer oamenilor săraci”, mai spune femeia.

Vezi ce scriu ziarele britanice despre caz!

Romanian woman claims ghost of her dead grandmother took a ‘selfie’ on her phone to warn her she was being punished in the afterlife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org