EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – SCANDALOS: O clujeancă şi-a făcut din apartament PUBELĂ DE GUNOI. Vecinii sunt disperaţi de MIROS şi GÂNDACI!

De
In News
30 aprilie 2014
0 Comentarii

O clujeanca si-a facut din apartament pubela de gunoi (6)Este incredibil câte gunoaie a reuşit să strângă o femeie într-un an. Toate cele trei camere ale apartamentului său sunt pline cu mormane de gunoi. Vecinii femeii „strângătoare” sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă pentru a pune punct coşmarului, gândacii şi mirosul sunt greu de suportat.

Câteva tone de deşeuri a strâns femeia în aproximativ un an. Un apartament cu trei camere este plin cu pungi, fiare, cartoane, haine şi resturi de mâncare ce au început să putrezească, astfel că mirosul este unul greu.

Vecinii femeii spun că nu ştiu ce să facă, încotro să o apuce. Pentru că femeia are probleme psihice, oamenii poartă teama unei explozii. Gândacii au invadat şi celelalte apartamente din bloc.

„Să ne ferească Dumnezeu! Nu stiu dacă primăria poate să facă ceva. Soţia mea e disperată când vede gândăci pe farfuriile din care mâncăm, copilul meu este terifiat la vederea insectelor. Administratorul nu dă semn că ar vrea să facă ceva. Daca vecina lasă gazul deschis, ne-am dus dracului cu toţii, tot blocul zboară în aer”, a declarat pentru NewsCluj.ro Ioan. G.

Locatarii blocului mai spun că vecina lor care colectează gunoaiele şi mai apoi le depozitează în apartament este o fosta profesoară, vorbitoare de şase limbi, dar cu probleme psihice în ultima perioada.

Apartamentul în care şi-au găsit locul deşeurile este situat în Turda, pe Calea Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org