EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO-VIDEO – FOCUL îl URMĂREŞTE şi în MORMÂNT. Locul de veci a lui Daniel Sin, elevul din Turda, a fost mistuit de flăcări

De
In News
18 aprilie 2014
0 Comentarii

Mormantul lui Daniel Sin a ars in totalitate (6)Încă o lovitură dură pentru rudele elevului din Turda care a fost înmormântat săptămâna trecută după ce a murit din cauză că s-a electrocutat la o linie de înaltă tensiune. Membrii familiei băiatului s-au dus în Vinerea Mare cu flori la mormântul lui Daniel şi au suferit un şoc. Mormântul era distrus în totalitate de flăcări.
Din zecile de coroane cu flori pe care Daniel, elevul de 16 ani, le-a avut la funeralii a mai rămas cenuşă. Crucea din lemn pe care o avea la căpătâi a fost distrusă în totalitate de foc, astfel că numele decedatului nu se mai vede.

Familia tânărului se gândeşte cu groază că Daniel încă nu şi-a găsit liniştea şi de aceea mormântul a luat foc, cel mai probabil de la o lumânare parinsă.

„Sigur nu şi-a găsit liniştea, cu siguranţă vrea să ne transmită ceva. Chiar dacă a pornit focul de la o lumânare nu aveau cum să ardă aşa toate coroanele care sunt din brad verde. Daniel a vrut să mai traiască, asta vrea să ne spună el”, a declarat un apropiat al familiei lui Daniel.

Aceeaşi persoană susţine că membrii familiei vor să se ducă la un preot pentru a face câteva slujbe „adormitului întru Domul”

Singurul mormânt afectat de flăcări a fost cel al lui Daniel Sin. Nimic din jurul mormântului nu a fost afectat. Întrebaţi ce s-a întâmplat, groparii cimitirului din Turda au spus că focul a cuprins mormântul dintr-o dată.

Daniel Sin a fost îngropat la mai puţin de 20 de metri de liniile de înaltă tensiune ale C.F.R. care l-au băgat în pământ.

Pe 30 martie, elevul de la liceul “Liviu Rebreanu” din Turda care era atlet de performanţă se antrena cu alţi colegi pentru o competiţie sportivă ce urma să aibă loc pe data de 4 aprilie. Neînsoţit de profesorul de sport elevul s-a urcat pe un vagon dezafectat unde s-a electrocutat la o linie de tensiune ce masoara 27.000 de volti.

Elevul a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului si a decedat la doua saptamani de la incident.

Citeste si … FOTO-VIDEO – DURERE – Daniel Sin, tânărul electrocutat cu 27.000 de volţi la Triajul C.F.R. Turda a fost înmormântat

În imagini de poate vedea diferenţa între cum arată mormântul şi crucea la funeralii şi stadiul în care se află acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org