EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO – Ziua Poliţiei sărbătorită în Piaţa Unirii, din Cluj Napoca. Copiii au fost fascinaţi de demonstraţii

De News Cluj
In Actual
25 martie 2014
0 Comentarii

Ziua_Politiei_sarbatorita_la_Cluj_Napoca (10)Peste 1500 de copii însoţiţi de rude au asistat la demonstraţiile poliţiştilor clujeni, de Ziua Poliţiei. În cadrul evenimentelor desfăşurate, vizitatorii au putut pune mâna pe arme adevărate, au avut posibilitatea de a vedea cum îşi desfasoara oameni legii acţiunile, dar şi o demonstraţie de luptă oferită mascaţii de Serviciul de Acţiuni Speciale.

„Astăzi, de ”Buna vestire”, Poliția Română serbează 192 de ani de atestare documentară. În P-ța. Unirii din Cluj-Napoca, Caravana Porților Deschise și-a încheiat traseul. La activitate am fost onorați de prezența oficialităților locale, a peste 1500 de copii însoțiți de dascăli, părinți sau bunici.

Deasemenea standurile noastre au atras privirile și au stârnit curiozitatea clujenilor aflați în trecere în timpul activității.

Elementul surpriză a fost o demonstrație a profesionalismului luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, exercițiu realizat cu sprijinul parașutiștilor Clubului Sportiv Privat ”SKY DIVE TRANSILVANIA”, precizeaza reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org